StellenContact.nl gratis site, Uniek in Nederland alleen voor stellen, gericht op erotiek en/of vriendschap.
Stel voor Erotiek
Links

Stel zoekt stellen

Nick Name:
Petra en Paul
Leeftijd:
32
Plaats:
Rotterdam
Advertentienummer:
1216
Wat we zoeken:
Hallo wij zijn een enthousiast, verzorgd en leuk stel van 33 (Petra) en 35jaar (Paul). Zij is 174 cm, heeft cup maat D en e ik en wij gunnen elkaar alles. Ik ben dus Petra, 33 jaar en heb zo af en toe een afspraakje zonder mijn man. Ik vind het geil en spannend om me dan een beetje slaafs te gedragen en zoek dan ook een heerlijk stel om mee af te spreken. Ik spreek thuis af, omdat ik juist dit stuk helemaal voor mezelf wil houden.

Mijn hobby's: Een klik, hygiƫne, respect en discretie vind ik zeer belangrijk. Ik ben zelf niet geheel geschoren maar vind het heerlijk als jij dit wel bent.

Over jou:
Ik heb een echte voorkeur en spreek af met mannen, en stelletjes en als de klik er is een optie kunnen zijn. Ik wil altijd een foto zien, een foto van je gezicht. Mailtjes, profiel en foto's zijn natuurlijk erg belangrijk, maar dan kan het nog zijn dat als we elkaar in het echt zien, het gevoel dat nodig is voor een date er niet is. Ik wil dat dan ook graag eerlijk kunnen zeggen en wil ook dat jij dat in dat geval zal doen. Ongeacht de afstand die ervoor gereden is en de tijd en energie die we er samen in hebben gestoken.

Laat wat van je (jullie) horen en je (jullie) krijgt altijd een reactie terug!!

Groeten Petra en Paul

Reactieformulier

Bieden

Klachtenformulier

Laatst bekeken advertenties

Stel zoekt stellen

Stel zoekt stellen