StellenContact.nl gratis site, Uniek in Nederland alleen voor stellen, gericht op erotiek en/of vriendschap.
Stel voor Erotiek
Links

Sexymixstel zoekt stel ( Zwart & Wit )

Nick Name:
Ilona en Pim
Leeftijd:
43
Plaats:
Hengelo
Advertentienummer:
1489
Wat we zoeken:
Wij zijn een leuk, aantrekkelijk
, knap en verzorgd sexy mixstel van 41 en 43 jaar jong en al meer dan 16 jr verliefd. ❤️
In het dagelijks leven hebben we een erg druk bestaan en daarom hebben we zo nu en dan zin om heerlijk samen te (ont)spannen met de juiste mensen in de juiste setting. Daarnaast houden we ook van al het goede en moois in het leven! Relaxen, uit eten, borrelen, sauna, massages, weekendjes weg etc ????

HIJ is een leuke, gezellige en ondeugende donkere man die iedereen op zijn gemak laat voelen en ervan houdt om samen met zijn vrouw anderen te laten genieten. Hij kijkt ook graag tussendoor toe hoe zijn dame door anderen wordt verwend en zij anderen verwend ????
ZIJ is een spontane blonde sexy knappe bi milf en een supergeile hotwife die onverzadigbaar is bij de juiste klik en die ervan houdt om te verwennen en verwend te worden in de juiste setting en graag ziet hoe hij verwend wordt. ????


Komen graag leuke en gezellige een superleuk stel alleen voor leuke gezellige thuis of hoteldates, waarbij sexy classy lingerie niet mag ontbreken ???? met hapjes, drankjes babbeltjes, flirten, etc naar een mooie spontane sexy elegante opbouw met meerdere hoogtepunten op een avond, waarbij we allemaal kunnen genieten van en met elkaar!
Niets moet!

Dit alles in een leuke ongedwongen sfeer, waarbij gezelligheid voorop staat! Samen genieten van en met elkaar en laten veel over aan de spontaniteit van de avond. Het onverwachtse maakt het dan altijd erg super spannend en je niet weet wat je gaat beleven die avond met elkaar. Hygiëne, vertrouwen, respect, discretie en gezelligheid staat dan toch centraal bij het leren kennen van nieuwe mensen en onze dates!


We horen graag van jullie allemaal!!????

Reactieformulier

Bieden

Klachtenformulier

Laatst bekeken advertenties

Sexymixstel zoekt stel ( Zwart & Wit )

Sexymixstel zoekt stel ( Zwart & Wit )