StellenContact.nl gratis site, Uniek in Nederland alleen voor stellen, gericht op erotiek en/of vriendschap.
Stel voor Erotiek
Links

Molukse stel

Nick Name:
Molukse stel
Leeftijd:
25
Plaats:
Wormerveer
Advertentienummer:
472
Wat we zoeken:
Wij zijn een Molukse stel zij 25 en hij 28 op zoek naar een leuk, gezellig en aantrekkelijk stel om in vertrouwen en veiligheid samen en in één/twee ruimte van elkaar te genieten.
Wij zijn een aantrekkelijk en slank stel van 25 28, gek op elkaar, passievol, goed opgeleid, niet rokend, absoluut tegen pillen/poeders en beide hetero.
Sommige van onze fantasieën zouden we graag werkelijkheid laten worden. Één daarvan is seks met een ander stel. We zoeken echter geen platte seks, we willen dat het klikt tussen alle 4, dat een ieder zich veilig voelt en er een fijne sfeer is.
Bij het juiste, prettige gevoel doen we zeker niet moeilijk, En ondanks dat we beide hetero zijn is zoenen en borsten strelen tussen de vrouwen bij de juiste klik zeker mogelijk.

Zijn jullie een stijlvol, zeer verzorgd en slank stel, gladgeschoren, netjes, ongedwongen, passievol naar elkaar, slim en gezellig, niet rokend en hebben jullie geen pillen of poeders nodig om het leuk te hebben? Laat het ons weten, dan kletsen we verder via mail en kik.

(Ps: Berichtjes van slechts 1 of 2 regels nemen we niet serieus, graag iets meer moeite doen.
groetjes
Molukse stel

Reactieformulier

Bieden

Klachtenformulier

Laatst bekeken advertenties

Molukse stel

Molukse stel