StellenContact.nl gratis site, Uniek in Nederland alleen voor stellen, gericht op erotiek en/of vriendschap.
Stel voor Erotiek
Links

jong ervaren stel, zoekt jong stel

Nick Name:
Ellen en Jan
Leeftijd:
23
Plaats:
Gorinchem
Advertentienummer:
1233
Wat we zoeken:
Hallo,

Even voorstellen, wij zijn jan en ellen. respectievelijk 26 en 23 lentes jong. We wonen in het hart van het leuke stadje Gorinchem. ellen is 200%bi, en jan niet ;) wij doen aan volledige partnerruil trouwens. het in dezelfde ruimte sex hebben is al spannend genoeg, onze grens ligt bij daadwerkelijke penetratie bij de partner van een ander.
(we zoeken een Dates) We hebben inmiddels wat leuke en spannende ervaringen gehad de laatste paar jaar, en die zijn goed bevallen.

Wij zoeken een stel . verzorgd en geschoren ;) waar we een ontspannen sfeer mee op kunnen bouwen, elkaar een beetje leren kennen, en wellicht een paar leuke avonden of dagen mee door kunnen brengen.

vergeet het. plezier voor 4 hier,.

anonieme profielen, dus zonder herkenbaar gezicht (vaag, zonnebril, is óók onherkenbaar!) zijn voor ons vaak reden om direct weg te klikken.


Schroom niet om een berichtje te sturen. Berichten van meer dan 2 zinnen worden door ons ALTIJD beantwoord.

onze leeftijdsgrens is geen regel trouwens. iedereen mag ons natuurlijk aanspreken! weet alleen wel dat de lat wat betreft uiterlijk en "de klik" bij mensen die veel ouder zijn dan wij, vele malen hoger zal liggen. dus reageer vooral!

Groetjes!
Ellen en Jan

Reactieformulier

Bieden

Klachtenformulier

Laatst bekeken advertenties

jong ervaren stel, zoekt jong stel

jong ervaren stel, zoekt jong stel